CeCi Şampiyonu A.C.E (çekim ve röp.)

   A.C.E çaylak bir grup olarak başarıya ulaşmanın anahtarı olarak neyi düşündüklerini paylaşıyor.


   A.C.E, moda dergisi CeCi' nin yeni sosyal medya projesinin bir parçası olarak, fotoğraf çekimi yapan ilk çaylak grup oldu.

   CeCi projeyi mart ayının sonlarına doğru duyurdu. Takımlar her hafta birkaç dakika uzunluğundaki videosunu CeCi'nin sosyal medya hesabına yükleyecek ve en popüler gönderiye sahip takım dergi ile fotoğraf çekimi fırsatı yakalayacaktı.

   A.C.E üyelerinin çektiği video, 4208 yorum, 22150 izlenme ve yaklaşık 6700 beğeni ile en üst sıraya yerleşti. 


   Böyle bir sonucu bekleyip beklemedikleri sorulunca, Donghun "Açıkçası beklemiyorduk. CeCi çok bilinen bir medya ve biz hala çaylağız. Bunun iyi bir fırsat olabileceğini düşündük ve programımızda CeCi fotoğraf çekimlerini görünce heyecanla zıplamaya başladık." şeklinde yanıtladı.


   Ropörtaj sırasında, A.C.E çaylak bir grup olarak yaşadıkları zorlukları anlattı. Kim Byeongkwan "Grup oluşmaya başladığında şirket temsilcisinin söylediği ilk şey şirketimizin büyük olmayışıydı. Bu yüzden biz temelimizi diğerlerinin standartlarını karşılamak yerine, neyi daha iyi yapabiliriz üzerine kurduk. Şimdiki A.C.E bunun sonucu." dedi.



Fotoğraf çekimlerinin ve röportajın tamamı CeCi dergisinin Haziran sayısında bulabilirsiniz. https://www.soompi.com/2018/05/24/c-e-shares-think-key-success-rookie-group/
Ayrıca A.C.E Haziran' da repackaged albüm ile geri dönüş yapacağını açıkladı. Teaserlara buradan göz atın!

©️ Soompi

🌵A.C.E Turkey Team🌵

Yorumlar

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI