'UNB' debut öncesi neler yaşadı ?

   28 ekimde yayınlanmaya başlayan The Unit 14 hafta boyunca devam edip, 10 şubat tarihinde final yaparak çıkış ekibini belirlemişti. (1.Jun - UKISS, 2.Euijin - BIGFLO, 3.Hojung - HOTSHOT, 4.Feeldog - BIGSTAR, 5.Marco - HBY, 6.Ji Hansol, 7.Daewon - MADTOWN, 8.Gijung - IM, 9.Chan - ACE)



   Finalin ardından hızlıca promosyonlara başlandı. Erkekler  Vlive üzerinden Lunar Yeni Yılı Kutlama videosu yayınladılar. (Lunar kutlama videosu) Ayrıca çıkış ekipleri Pohang Hayır Etkinliğinde yer alarak yemek dağıtımı, bulaşık yıkama gibi işlere yardımcı oldular.




   Bu arada 20-22 şubat tarihleri arasında TMON aracılığıyla oylama başlatılarak çıkış ekiplerinin isimleri hayranlar tarafından belirlendi. Erkek çıkış ekibinin ismi UNB olarak seçildi.


   Promosyonlara özel şovlar ile devam ettiler. 24 şubatta yayınlanan özel bölümde hayranlar için çeşitli performanslar sahnelediler. Lee Hi 'Breath' CHAN


   The Unit programı boyunca sergilenen görev şarkılarının performansları ve final görevindeki 'Raise Me Up, Ting, Dancing With The Devil, You&I' şarkıları ile Bruno Mars'tan 'finesse' de sahnelendi.


   26 şubat tarihinde UNB resmi Vlive kanalı açılışını duyurdu. (HELLO CHAN vlive) Promosyonlara tüm hızıyla devam eden UNB, 03.03.2018'de Fan buluşması gerçekleştirdi. 


   UNB çıkışını 'Always One' adlı albümle yapacağını duyurdu ve albümde farklı yönlerini gösteren iki farklı türde iki title şarkısı olacağı belirtildi. 


   Çıkışlarının 7 Nisan'da yaptırılacağı kesinleşti. İki title şarkısı için iki farklı MV olacağı duyuruldu. Çekimler için 600 Milyon Kore Wonu harcanmış.



   Çekimlerden bazı görüntüler yayınlandı. Sevimli maknae Chan gitmiş yerine başka biri gelmiş 😃 Bu süreçte Vlive kanalından spoiler yayınları yapılarak promosyonlara devam edildi. (MV spoiler klip)


   Tanıtımlar kapsamında bir kaç dergiyle röportaj ve çekimler yapıldı. UNB, Hanryu' nun Nisan sayısında ve haruhana vol. 47 magazine röportajında yer aldı.


   Spoilerların ardından UNB 'BOYHOOD' mini albüm duyurusu yapıldı. Albümde 2 title olmak üzere toplam 6 şarkı yer alacak.


   UNB' nin hislere hitap eden ‘Feeling’ M/V çekimlerinden bazı görüntüler..



   05.04.2018 itibariyle UNB 'BOYHOOD' mini albüm ön satışı başlatıldı. Şimdi merakla 7 Nisan'da 'Sketchbook' programında yapılacak olan debut sahnesi bekleniyor.


ACE TURKEY EKİBİ
Acecream

Güncellemeler için takipte kalın.. 💜

Yorumlar

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI