A.C.E KCON Japonya'da !

   Geçtiğimiz günlerde 13-15 nisan tarihlerinde A.C.E’in KCON Japonya etkinliğine katılacağı duyurulmuştu. https://www.instagram.com/p/BgoIq8BgYar/?taken-by=aceturkey7



   12 nisan 2018 itibariyle üyeler 4 kişi olarak (Jun, Donghun, Wow, Jason) güvenli şekilde Japonya’ya vardılar. 3 gün boyunca Makuhari'de olacaklar. UNB promosyonları ve kontrat gereği Chan onlara katılamadı.



   Üyeler Japonya'dan ‘Choice’lara davet mesajı gönderdiler. ''Japonya~ yarından itibaren KCON~ Herkesi bekliyoruz. Sizi seviyorum..'' şeklinde video mesaj ile seslendiler. https://www.instagram.com/p/BherEZRn1kj/?taken-by=aceturkey7
 KCON öncesi birlikte zaman geçiren üyelerin, Jason’ın önderliğinde selfie çekme çabaları görülmeye değerdi😊 https://www.instagram.com/p/BherwVHnowF/?taken-by=aceturkey7


   
   Etkinlik öncesi A.C.E Abema Stüdyo'ya ikinci ziyaretini gerçekleştirdi. https://www.instagram.com/p/BhjQSClndD_/?taken-by=aceturkey7 Canlı yayın Ameba Stüdyo'da bolca eğlenceli zaman geçirdiler. İzlemek için stüdyoya gelen fanlara ve Uygulama ile izleyen ve dinleyenlere de teşekkürlerini ilettiler.



   KCON’un ilk günü (13.04.2018) A.C.E saat 16:30’da kendi standını ziyaret etti ve imzalarını bıraktılar. Çok sayıda Choice’da üyeleri görmek için orada bulundu.



Bu yıl ki KCON'un gerçekleşeceği toplanma alanı genişletildi ve etkinlikler daha zengin hale getirildi. (hayat Japon Choice'lara güzel😩) 2. Günde de A.C.E standını ziyaret ederek Choice'lar ile buluştu.



Etkinliğin son günü A.C.E'in programında; 
11:20 'KCON Stage' yayını
15:00 'Hi touch' özel etkinliği
17:30 'Kırmızı Halı' vardı.



Üyeler KCON Stage öncesi oldukça enerjik görünüyorlardı ve Choice'lara iyi bir sahne gösterebilmek için prova yaptılar. Sahne için sabırsızlanıyorlardı herkesle bir an önce buluşmak istediler.



Performanslarının ardından 'Hi Touch' bölümü başladı ve çok sayıda hayranlar buluştular. Bu bölüm A.C.E için tutkulu sevgiyi hissetme zamanı.. Choice ile yakın olup çokça sevgi aldıkları için mutlu ve minnettarlar.



A.C.E KCON'u kırmızı halıda sonlandırdı. 



Grup etkinlik bitiminde ''A.C.E'in ilk KCON' u güzelce bitti. Geçen 3 günde, A.C.E üyeleri bolca sevgi ve destek aldıkları için gerçekten mutluydu. Çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da A.C.E ilk günkü kararını unutmayacak ve tüm gücüyle çalışacak. Teşekkürler.'' mesajını yayınladı.



ACE TURKEY EKİBİ
Acecream

BONUS😍





Yorumlar

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI