A.C.E Hakkında Her Şey! Part 10; A.C.E'in Uluslararası Etkinlikleri

I FEEL SO LUCKY
   Geçtiğimiz yıl Sweet Fantasy etkinlikleriyle uluslararası faaliyetlerine start veren A.C.E Fransız DJ Hcue ile işbirliği yaparak Avrupaya da adımını attı. (Sweet Fantasy/Japonya , Sweet Fantasy/Brezilya , Sweet Fantasy/Kanada , Sweet Fantasy/Seul  ←bağlantılara tıkayarak yazıya gidebilirsiniz.)

   14 Eylül 2018 tarihinde ''I Feel So Lucky'' isimli ingilizce dijital single yayınladılar, müzik videosunda Hcue da onlara eşlik etti.



TO BE AN A.C.E



    My Music Taste organizasyonuyla birlikte 16 Kasım 2018 tarihinde başlayan ''To Be An A.C.E World Tour'' kapsamında Arjantinden başlayarak sırasıyla; Şili, Meksika, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Şikago, Dallas, Atlanta, New York ve son olarak da 11 Aralık 2018'de Miami'de konser verdiler.






   Dünya turunun Amerika ayağını tamamlayan A.C.E, Koreye dönüşünden kısa bir süre sonra Singapur'da düzenlenen ''StarHub Night of Stars'' ödül törenine katıldılar. 



   Kırmızı halıda büyük ilgi gören üyeler, geceyi ödül alarak kapttılar. A.C.E 'en iyi yeni artist' ödülünü kazanan grup olmayı başardı. Uluslararası platformdaki ilk ödülümüzü almış olduk 🏆😍



   Uluslar arası etkinliklerine ''To Be An A.C.E World Tour'' un Avrupa ayağıyla devam eden A.C.E, Avrupa konserlerine 22 şubat 2019 tarihinde Paris'ten başladı. Berlin, Stockholm, Amsterdam, Brüksel, Moskova, Budapeşte ve Dublin ile devam edip, 10 Mart 2019'da Londra'da noktaladı.




   A.C.E Avrupra turu süresince Choiceları unutmayıp gittikleri her şehirde güzel anılarını biriktirip sonunda bu fotoğrafları photobook haline getirerek ölümsüzleştirdi ve 12 Mart'ta satışa sundu.




(Yukarıda bahsedilen etkinlikler haricinde Asya ülkelerinde Kexpo, Kcon gibi yurtdışı etkinliklerinde de sahne aldılar. Kcon ←Bağlantıya tıklayarak yazıya gidebilirsiniz.)

ACE TURKEY EKİBİ
Acecream

Yorumlar

  1. Şu sıralar çok güzel vlive yayınları oluyor ace nin,çevirmek için müsait misiniz😊🙏🙏lütfen çevirin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://twitter.com/ACETurkey7Subs sayfamızdan takip edebilirsiniz.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI