A.C.E ‘Sweet Fantasy’ Etkinliklerine Başladı


Geçtiğimiz günlerde Beat İnteractive, A.C.E ‘’Global Fan-Con 2018 Sweet Fantasy IN SEOUL’’ etkinlik biletlerini İnterpark ve YES24 siteleri üzerinden satışa sunulacağını bildirmişti. Bu açıklamanın ardından satışa sunulan SEUL biletlerinin 5 dakikada tükenmesi sonucu A.C.E birçok haberde yer aldı. Üyelerin, The Unit ve Mixnine programlarında yeteneklerini sergileyip, gruplarını tanıtmasının A.C.E bilet satışlarında etkili olduğu da konuşulanlar arasında..  https://twitter.com/aceturkey7/status/965988049367773185

Bu sonuca çok sevinen üyeler minnettarlıklarını belirten mesajlar yayınladılar ve tatmin edici performanslar sergileyebilmek adına sıkı çalışmaya devam ettiler.

A.C.E’in ilk durağı japonya oldu


Etkinlik kapsamında A.C.E, 2 Mart’ta Tokyo/Japonya, 9 Mart’ta San Paulo/Brezilya ve 17 Mart’ta Seul/Güney Kore’de olacağı duyurulmuştu. 



Nihayet beklenen Tokyo buluşması gerçekleşti. ‘’A.C.E’in cazibesini bilmek isteyen Japon fanlar için varır varmaz röportaj verdik. Size bildireceğiz. Yarın sıkı çalışacağız’’ şeklinde açıklama yaptılar. Röportajın 2 Mart’ta Shinjuku Face’de olacağı duyuruldu.



Üyeler Japonya’da etkinlik öncesi kendilerine ayırdıkları kısa zamanı market alışverişi yaparak değerlendirdiler. (tahmin ettiğiniz gibi buna en çok sevinen Wow 😂 ) Ayrıca Doğum günü 28 Şubat olan Donghun için Japanyo’da kutlama yapıldı ve Japon Keki yediler. 

2 Mart Cuma günü üyeler sokak performansının gücünü hatırlatmak adına ‘Busking’ düzenlediler. Eski günlerine kıyasla izleyici sayısındaki müthiş artış onları duygulandırdı ve mutlu etti. (tabi biz de çok gururlandık.. gözler dolu dolu) 



A.C.E ‘’Global Fan-Con ‘Sweet Fantasy’ Japonya



Hayranlara en iyi performanslarını göstermek isteyen üyeler konser öncesi prova yaptılar. 




A.C.E Fan-con için etkinlik salonuna giderken yolda eğlenceli anlar yaşadı.  https://twitter.com/aceturkey7/status/969444035143372800 2 saat boyunca sahnede olacak grubun konseri, 2 kısımdan oluştu. Salonu dolduran izleyiciler onlara lightstickler ile tezahürat yaptılar. 



Uzun zamandır bu anı bekleyen üyeler, hayranların ilgi ve sevgisi karşısında duygusal anlar yaşadı ve 1. kısmın sonunda ‘Last Dance’ şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamayıp ağladılar. https://www.youtube.com/watch?v=ptjqYxbSqSs 
2. Kısımda Donghun’un doğum günü ‘Choice’lar ile birlikte kutlandı sevinçli dakikalar yaşandı. Konserin ses kaydını dinlemek isteyenler için https://twitter.com/aceturkey7/status/969566329081655296


Son olarak üyeler ‘’Bu uzun zamandır hayalini kurduğumuz ilk şovdu. Gelen hayranlara teşekkür ederiz. Size gelecekte daha iyi sahneler göstereceğiz. SET TO BE A HERO ACE ! Şimdiye kadar A.C.E ile beraberdiniz! ‘’ sözleriyle minnetlerini gösterdiler. 


Güncellemeler için takipte kalın.. 💜
ACE TURKEY EKİBİ
Acecream

*BONUS 😄


















Yorumlar

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI