A.C.E GLOBAL FAN-CON 2018 ‘Sweet Fantasy’ BREZİLYA


   Tokyo etkinliklerinin ardından Kore’ye geri dönen A.C.E, Brezilya Fan-con için bir yandan pratik yapmaya devam ederken bir yandan da Portekizce çalışmaya odaklandı. Choicelara sevgilerini göstermek için yeni kelimeler öğrendiklerini bildiren paylaşımlarda bulundular. 

A.C.E’in BREZİLYA MACERASI

   8 Mart günü Brezilya havaalanında görüntülenen grup, kullandıkları maskeler ve karizmatik stilleriyle dikkat çekti.



   
   Sosyal medya üzerinden Brezilya’ya vardıklarını ve heyecanlı olduklarını paylaşan grup, şehri dolaşmak için Choicelardan öneri istedi 
   
    Şehir turu yaparken yemekleri denemeyi de ihmal etmeyen üyeler, en sevdikleri yiyeceklerden biri olan pizzadan yediler. Konser öncesi 2 youtuber ve bir tv kanalıyla röportaj yapan grup eğlenceli zamanlar geçirdi. (Cazibeleriyle herkesi etkilemeyi başarıyorlar maşallah bizim oğlanlara 😄 )

   Fan-con öncesi yolda mükemmel geçecek konserin ön gösterimi de gerçekleşti 😊 Üyelerin  Portekizce çalışmaları meyvesini fazlasıyla vermiş görünüyor.


VEEE KONSER ZAMANI..

   Aslında fazla bir şey söylemeye gerek yok. Beklenildiği gibi harika bir konser verdiler. Japonya konseri ilk olduğu için çok heyecanlı ve duygusal anlar yaşamışlardı fakat bu kez sahnede daha rahat ve eğlenceli bir A.C.E gördük. Choiceları tatmin edici performanslar sergilediler. Taemin ‘Move’ dans coverları ve hazırladıkları Cactus 2x hızlı dans performansları konserin sürprizleri arasındaydı.
https://twitter.com/aceturkey7/status/972359772073857025 Grup olarak konser bitiminde hayranlara teşekkürlerini sundular. Şimdilerde ise Seul fan-con’a yönelik spoilerlar geliyor, beklenti büyük..

Konserden kesitler..

ACE TURKEY EKİBİ
Acecream

Anlık güncellemelerden haberdar olmak için instagram ve twitter hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın 💜

Yorumlar

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI