mixnine debut çıkmazı

   YG tarafından üretilen hayatta kalma programı Mixnine, 26 Ocak'ta final yaptı. Yüksek puan alarak çıkış hakkı elde eden taraf erkek takımı oldu. 

(Farklı şirketlerden stajyerler veya mevcutta çıkış yapmış bir gruba ait kişilerden oluşan takım, YG çatısı altında kontratta belirten süre dahilinde faaliyet gösterecektir. Bu süreçte kendi grup çalışmaları da devam edecektir. Üyelerin programa katılma amaçları kendilerini ve gruplarını tanıtmaktır.)



1. Woo Jin young (Happyface Entertainment)
2. Kim Hyo jin (WM Entertainment)
3. Lee Ru Bin (Liveworks Company)
4. Kim Byeong Kwan (Beat İnteractive)
5. Choi Hyun Suk (YG Entertainment)
6. Song Han Gyeom (Staro Entertainment)
7. Kim Min Seok (WM Entertainment)
8. Lee Dong Hun (Beat İnteractive)
9. Lee Byoung Gon (YG Entertainment)

   Program başladığından beri final gecesi de dahil kazanan takımın nisan ayında çıkış yapacağı vadediliyordu. Finalde kapanış konuşmasını yapan YG (Yang Hyun Suk) ''yarından başlayarak, bu arkadaşlar için (çıkış ekibini kastediyor) ne yapılması gerektiğini düşünmeliyim. Bunun hakkında dikkatlice düşüneceğim ve Mixnine ekibi olarak kazananların parlamasını sağlamak için en iyi yolu arayacağız. Çok uğraştınız teşekkürler.'' demişti. 
   

   Bu sözlerin üzerinden haftalar geçmesine rağmen herhangi bir açıklama, promosyon yapılmadı hatta grup ismi bile duyurulmadı. Bu durum çıkış iptal mi oldu düşüncesini akıllara getirdi. YG'nin ne yapmaya çalıştığı merak konusuydu. Sonunda beklenen açıklama geldi. Çıkış tarihi hakkında net bir söylem olmasa da Yang Hyun Suk: ''Mixnine çıkışı iptal edilmedi, onlara çıkış yaptıracağım. Çaba sarfedeceğim'' açıklamasında bulundu. YG'nin açıklaması
    

   Yang Hyun Suk'un açıklamasının ardından bir kaç gün içinde üyelerin şirketleriyle toplantı yapıldı. Toplantıda YG, Top9 üyelerinin şirketlerine 3 yıl sürecek bir kontrat teklifinde bulundu. Teklifin içeriğinde; her sene albüm yayınlanması, üyelerin yılın 6 ayı Mixnine ile geri kalan 6 ay da ise kendi gruplarıyla promosyon yapması gibi maddeler yer alıyordu. Bazı şirketlerin 3 yılın uzun olduğu konusunda görüş bildirdiği de konuşulanlar arasında. Toplantı haberi


ACE TURKEY EKİBİ
Acecream

Anlık güncellemelerden haberdar olmak için instagram ve twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz.
İnstagram hesabımız
Twitter hesabımız

Yorumlar

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI