Merakla Beklenen 'Sweet Fantasy' SEUL Gerçekleşti

   2 Mart 2018 tarihinde Tokyo'da(Japonya) start verilen 'Sweet Fantasy' Fancon, 9 Mart San Paulo'nun(Brezilya) ardından 17 Mart 2018 tarihinde Seul'de(G.Kore) gerçekleşti. İnterpark ve YES24 siteleri üzerinden satışa sunulan Seul etkinlik biletlerinin 5 dk da tükendiğinden bahsetmiştik. https://twitter.com/aceturkey7/status/965988049367773185 Hal böyle olunca gelen spoilerlar ile birlikte heyecan ve merak daha da arttı.  https://www.instagram.com/p/BgJFHHyhhoL/?taken-by=official_a.c.e7


   Choice kadar A.C.E üyeleri de heyecanlı ve gergindi. Etkinlik öncesi hissettiklerini mektup yazarak paylaştılar.










17 Mart cumartesi günü A.C.E'i desteklemek için MVP grubundan PK ve Rayoon da Sweet Fantasy Seul etkinliğini izlemeye gelenler arasında yer aldılar.















Onları izlemek için çok sayıda hayran gelmişti. https://www.instagram.com/p/BgbKjfXF7TD/?taken-by=aceturkey7

Günlerce sıkı çalışan grup, Seul Fancon için bazı sürprizler de hazırlamıştı. Üyeler eğlenceli anlar yaşanmasına sebep olan bir oyun oynadılar https://www.instagram.com/p/Bga9zFHnRaM/?taken-by=ace_loves_chicken ve Donghun, Wow ve Jason 'Cardcaptor Sakura' (CCS) animesinden bir canlandırma yaptılar 😃 https://www.instagram.com/p/Bggkmc9FdOk/?taken-by=aceglobalofficial





Sürprizlerden biri de 15 Mart 2018'de yayınladıkları '5tar' isimli dijital single idi. Şarkıyı ilk kez Seul Fancon'da söylediler. Duygusal bir atmosfer yaratan şarkı göz yaşlarına sebep oldu. Özellikle Chan onlara katıldığı zaman..



   O gün sadece A.C.E'in değil hayranların da bir sürprizi vardı. Grubun 300. günlerini kutlamak için pasta hazırlamışlardı, üyeler bu sürpriz karşısında mutluluk ve minnet dolu anlar yaşadı. 



   Donghun ''Hiç akla gelmeyecek bir sürprizdi. A.C.E'imizin 300. günü kutlu olsun ! Choice'muzun 300. günü kutlu olsun. Asla unutmayacağım mutlu bir andı. Ağlamamak imkansız, çok teşekkür ederim. Gelecekte daha iyi olacağım'' sözleriyle duygularını dile getirdi. https://www.instagram.com/p/BglMBq5FHSQ/?taken-by=aceturkey7

(Onlarla iletişime geçmek, sevgi göstermek isterken bazı olumsuz davranışlar sergileyen fanlar olduğu bir gerçek, bu sebeple şirket önlem amaçlı bir karar aldı. Fanların üyelere davranışları ve hediye-mektup gönderimi hakkında Beat İnteractive 'fan etiği' bildirgesi yayımladı. ⇒ https://www.instagram.com/p/Bg6zUfxna40/?taken-by=aceturkey7 )

Fancon sonunda 'Hi Touch' vardı üyeler ve hayranlar için en unutulmaz anlardan biriydi. 


Konserden bazı görüntüler..










   'Star Daily news' A.C.E fancon hakkında; ''3.5 saat boyunca tüm koltukların dolu olduğu o günkü performans sırasında, A.C.E tüm hayranların kalplerini kazandı.'' açıklamasını yaptı.


Etkinlik bitiminde üyeler; ''Sweet Fantasy SEUL başarıyla tamamlandı. A.C.E'e unutulmaz bir gün yaşatan Choicelara çok teşekkür ederiz.'' şeklinde mesaj yayınladılar. 



Bonus 😊






ACE TURKEY EKİBİ
Acecream

Anlık güncellemelerden haberdar olmak instagram ve twitter hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın..

Yorumlar

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI