A.C.E Hakkında Her Şey! Part 4; Çıkış (Debut) Macerası “CACTUS”


A.C.E’in çıkış şarkısı “CACTUS”, KARD grubunun arkasındaki kişiler ve daha öncesinde SNSD, TWICE, KARA ile çalışmış olan “ZOOBEATER SOUND”dan EJ tarafından bestelendi. Kareografi TWICE, I.O.I ve Jay Park için çalışmış olan Lia Kim tarafından oluşturuldu. Ve Produce 101’de vokal eğitmeni olan ve daha önce TWICE ve BTS’i eğiten Kim Sung Eun grubu vokal alanında eğitti.


(A.C.E ve Lia Kim)

A.C.E 'CACTUS' isimli şarkısıyla 23 Mayıs 2017’de çıkış yaptı. CACTUS sert tarzda, bağımlılık yapan bir melodiye sahip Hardstyle EDM türü bir şarkıdır. Çıkış şarkılarının BPM’i 150 civarındadır yani yeni çıkış yapan bir grup için son derece hızlı ve zordur. Yalnızca showcase için üyeler 12 saat pratik yapmışlardır. A.C.E çıkış yaptıkları günden beri hem yetenekleri hem de K-pop’un erkek gruplarında alışık olmadığı giyim stilleri (kısa şortlar) sayesinde ilgileri üzerine toplamıştır ve fandomları her geçen gün büyümektedir.  Cactus performansları için kısa şortlar giyeceklerini öğrendiklerinde üyeler heyecanlanmışlardır çünkü yeni bir trend olacağını düşündüler ve sahnede çarpıcı görünmeleri için, herkesin bacaklarına dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorlardı. hot pants ⇦ 😊


          A.C.E çıkış yapmadan öncesinde bile güçlü performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. Çıkış yapmadan önce BTS “Not Today”, “I Need You & Dope”  ve BLACKPINK “Play With Fire” coverları çoktan 1 Milyon izlenimi geçmişti.

BTS “Not Today” Dans Cover: https://youtu.be/USPR_uHpJJw
BTS “I Need You & Dope” Dans Cover: https://youtu.be/gAhbyLIiFnk
BLACKPINK “Play With Fire" Vokal Cover: https://youtu.be/5-Dei8bzpqw


Çıkış yapmalarının üzerinden henüz bir hafta geçmeden M-Countdown'da 14'e, online site aramalarında 5'e, iTunes K-pop American Chart'larında 23'e, Filipinler'de ise 82. sıraya yerleştiler. 2 hafta sonra, CACTUS MV'si ve Dans Pratik Videosu 1 milyon izlenmeye ulaştı. Uluslararası ve ulusal anlamda dikkatleri çekip büyük ilgi görerek, 'Süper Çaylaklar' benzetmesiyle hızlı bir şekilde büyümeye başladılar.


ACE TURKEY EKİBİ
Serdar

A.C.E Hakkında Her Şey! 
Part 1; A.C.E ve CHOICE Hakkında 
http://aceturkey7.blogspot.com.tr/2018/03/grubu-yakndan-tanyalm.html
Part 2; A.C.E Üyelerinin Bir Araya Gelme Macerası
http://aceturkey7.blogspot.com.tr/2018/03/uyeler-hakknda-detayl-bilgiler.html
Part 3; A.C.E Üye Profilleri
http://aceturkey7.blogspot.com.tr/2018/03/ace-uye-profilleri.html
Part 4; Çıkış (Debut) Macerası “CACTUS”
http://aceturkey7.blogspot.com.tr/2018/03/ace-hakkinda-her-sey-part3.html

Part 5; İlk Geri Dönüş (Comeback) "CALLIN" 
<ÇOK YAKINDA>
Part 6; Donghun, Wow ve Jason'ın MIXNINE Yolculuğu 
<ÇOK YAKINDA>
Part 7; Jun ve Chan'in THE UNIT Yolculuğu 
<ÇOK YAKINDA>

Part 8; A.C.E ve Choice için Özel Single Çalışması; "5TAR" 
<ÇOK YAKINDA>

Diğer sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.. Sevgiler 💜👋

Yorumlar

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI