A.C.E Hakkında Her Şey! Part 9; A.C.E Adventures in Wonderland

Geçtiğimiz günlerde 1. yıldönümlerini kutlayan çaylak grup A.C.E comeback için hazır..!


   Mixnine çıkışı iptal olunca şirket 22 mayısta grubun geri dönüş yapacağını duyurdu. UNB ile promosyon yapan üyeleri Chan olmadan 4 üye ile 7 haziran tarihinde çıkış yapacakları onaylandı.



   Repackage albümle geri dönüş yapacak grubun bu albümde 3 yeni şarkısıyla birlikte yayınlanmış 2 single albümleri de yer alacak.

   A.C.E’in şirketi Beat Interactive “Bu geridönüşle güçlü bir performans dışında önceki etkinliklerde görülmemiş yeni bir taraflarını gösterecekler. Mevsimsel bir yaz şarkısına ilk kez meydan okuyarak, hayranların beklenti ve ilgisini istiyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.



   Albüm hakkında verilen bilgilerse şu şekilde: Title şarkısı "Take Me Higher" hafif ve canlandırıcı pop/R&B melodisi ve çeşitli akustik müzikal enstrümanların harmonisi ile kulaklarınızı etkileyecek, orta tempolu bir alternatif pop şarkısıdır. Grup üyesi Wow, şarkının rap yapımı aşamasına katılmıştır. Şarkı, fantezi dünyasına düşermişçesine aşık olan bir adamın kalbini anlatmaktadır. 
   Diğer parça "Black and Blue", A.C.E'in Jun ve Wow tarafından oluşturulan ilk alt grup şarkısıdır. Bu şarkı, klasik ve popüler müzikal öğeleri barındıran orta tempolu bir elektronik hip-hop dans parçasıdır. Elektro bas ve davul ritminin, duygusal R&B ve rap ile birleşiminin zengin sesi size güçlü bir izlenim verecektir. Şarkı "Güzel ve Çirkin"den uyarlanmıştır ve ağır takıntısı olan bir adamı anlatmaktadır.
   Son şarkı "Dessert" ise Donghun ve Kim Byeongkwan'ın alt grup şarkısıdır. Bu, analog sentezleyici bir melodi ile tropikal dansa dayalı bir şarkıdır. Nakarat kısmının vokal örnekleri etkileyicidir. Bu şarkı, sevdikleriniz yanınızda olduğu zaman; üzüntünün, korkunun, ıssız bir çölün, kısacası her yerin büyülü bir cennete dönüşebileceğini anlatan tatlı bir atmosfere sahiptir.



   Albüm Night ve Day olarak 2 versiyon olacak, ismi A.C.E Adventures in Wonderland olarak belirlendi. Albüm konseptinin uyandırdığı merakla üyelerin hangi karakterleri canlandıracağını düşünmekten kendimizi alamadık. Merakla beklenen teaser fotoğrafları da 2 night, 2 day versiyon olarak sırasıyla yayınlandı. En çok üyelerin saç stillerindeki değişim göze çarpıyordu.













   Önce bireysel sonra grup teaser mv ler ise bomba etkisi yarattı. https://www.youtube.com/watch?v=nTAswAaV7ZM Eminim hepiniz saat farkını kovalayarak dakikaları saydınız çünkü biz ekip olarak böyle yaptık😂 Şimdi tüm gözler, kulaklar 7 haziranda..






Bu da bizden olsun 😉😄


Güncellemelerden haberdar olmak için takipte kalın 👀 ❤

ACE TURKEY EKİBİ
Acecream


Part 1; A.C.E ve CHOICE Hakkında
Part 2; A.C.E Üyelerinin Bir Araya Gelme Macerası
Part 4; Çıkış (Debut) Macerası “CACTUS”
Part 5; İlk Geri Dönüş (Comeback) "CALLIN" 
Part 6; Donghun, Wow ve Jason'ın MIXNINE Yolculuğu
Part 7; Jun ve Chan'in THE UNIT Yolculuğu 
Part 8; A.C.E ve Choice için Özel Single Çalışması; "5TAR" 

Yorumlar

Popüler Yayınlar

CHOICE SOHBET HATTI